Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Mooie dingen over jezelf zeggen is niet zo moeilijk…  Daarom laat Fem ook graag enkele (ex-)collega’s, cliënten en hun ouders aan het woord. Dan krijg je een beter beeld.

 Jack (39), cliënt met ADHD en autisme:

“Fem is een leuke, aardige, spontane jongedame. Ze is standvastig en confronterend. Dat confronterende heb ik nodig, dus het is fijn dat ze dat doet. Daarnaast is ze altijd in voor een lolletje. ‘Wat ben je toch een koekenbakker’, zegt ze weleens, als ik iets onhandigs heb gedaan of me niet heb gehouden aan de afspraken die we samen hadden gemaakt. Daar moet ik altijd erg om lachen.”

Een moeder:

“Fem begeleidt mijn zoon (12) en mij al een aantal jaren aan huis. Ze is erg betrokken en weet precies waarover ze praat. Haar geduld doet ons allebei goed, daardoor krijgen we langzaam steeds meer vertrouwen in onszelf. Fem staat zelfs langs de lijn van het voetbalveld om mijn zoon te coachen, zodat hij zo goed mogelijk kan meedraaien in het elftal. Dat is een grote uitdaging, want voetbal is zijn lievelingssport maar functioneren in een team is behoorlijk lastig. Het is heerlijk om hem op dat veld bezig te zien als het goed gaat. Wij zijn zeer tevreden over Fem.”

Martijn van Bokhoven, (ex-)collega:

"Fem en ik begonnen lang geleden als collega's en raakten al snel bevriend. Ik ken haar als een betrouwbaar, eerlijk en doortastend persoon. Ze zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Fem heeft een veelzijdige achtergrond, is enthousiast en oprecht geïnteresseerd in de mensen die ze helpt. Ook niet onbelangrijk: ze bouwt de beste kampvuurtjes en doet vol overtuiging mee aan water- en ketchupgevechten."